Marieke IJsendoorn-Kuijpers eigenaresse Koffie en thee speciaalzaak BonMarie in Nuenen

Mijn naam is Marieke IJsendoorn en ik ben de trotse eigenaresse van BonMarie, een koffie- en theespeciaalzaak met bonbons en cadeau artikelen in het centrum van Nuenen. Na jarenlang bij Lekkernij bij Bongers (Geert Bongers Verswaren) te hebben gewerkt, besloot ik mijn droom na te jagen en mijn eigen winkel in koffie en thee te openen. Ik ben geboren en getogen in Nuenen en woon hier met veel plezier samen met mijn man Paul en zoon Bram, het was daarom ook mijn grote wens om in ons dorp een eigen zaak te openen.

Bij BonMarie draait alles om kwaliteit en unieke producten. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten slow roasted kwaliteitskoffiebonen van Mocca d’Or, waardoor unieke smaken goed tot hun recht komen. Deze koffiebonen kan ik voor u malen voor elke zetmethode, van fijne tot grove maling. Ook vind u er 160+ verschillende soorten losse thee en allerlei koffie- en thee accessoires, cadeaupakketjes en servies. Daarnaast heb ik een gevarieerd assortiment bonbons en chocolade

Bekijk alle berichten over BonMarie in de media