Bonbons van Cerisette vanuit Oisterwijk de wereld over

BonMarie bonbonwinkel chocolade bastogne bonbon cerisette oisterwijk

BonMarie is trots het merk Cerisette te mogen voeren van één van de beste chocoladeleveranciers van Nederland: Koenen by Cerisette. Dit familiebedrijf, dat in 2023 haar 60-jarig bestaan vierde, staat bekend om zijn handgemaakte bonbons van hoge kwaliteit. Naast de Nederlandse markt levert Cerisette aan klanten over de hele wereld, waaronder Japan en Saudi-Arabië. De bonbons zijn zo populair dat sommige klanten naar de winkel in Oisterwijk komen om een doos vol van één bepaalde soort te bestellen.

Qua maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen draagt Koenen by Cerisette ook zijn steentje bij. Er wordt palmolie-vrij geproduceerd en ze zijn aangesloten bij Cocoa Horizons Foundation, een duurzaamheidsinitiatief van Callebaut dat de leefomstandigheden van cacaoboeren verbetert.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek de heerlijke chocolade bonbons van Koenen by Cerisette bij BonMarie Nuenen en geniet van de smaak van ambachtelijke bonbons. Lees het premium artikel over Cerisette in het Eindhovens Dagblad en op regio-business Koenen Chocolate by Cerisette: Het is tijd voor innovatie


koffie thee bonbon chocolade servies cadeauwinkel Nuenen

Sinds 1 augustus 2023 vindt u in het Hartje van Nuenen speciaalzaak BonMarie. Ontdek ons assortiment met koffie, thee, bonbons, servies en cadeaus. Ons adres is Parkhof 5 in Nuenen. Er is ruime parkeergelegenheid op 50 meter afstand.