Dromen najagen

Portret Marieke inschrijving kvk dromen najagen

Na eerst jaren werkzaam te zijn geweest in een supermarkt en de afgelopen 14 jaar bij Lekkernij bij Bongers (Geert Bongers Verswaren), ga ik mijn grote droom najagen.

Onlangs heb ik mijn handtekening gezet bij de KvK voor mijn eigen onderneming BonMarie: een koffie- en theespeciaalzaak met chocolade en cadeaus. En natuurlijk komt deze speciaalzaak in mijn eigen dorp Nuenen en wel op Parkhof 5. Een spannend avontuur en een toffe nieuwe uitdaging, die ik met ondersteuning van een super lieve, kritische en ondersteunende achterban, vol enthousiasme aan ga.

Binnenkort volgt meer info… Voor nu nog twee weken aan het werk bij Lekkernij bij Bongers en daarna is er genoeg werk aan de ‘nieuwe winkel’.

1 juni krijg ik de sleutel van het pand en daarna hebben we nog héél wat te klussen, verwachte openingsdatum is 1 augustus. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, volg me dan op de Insta-pagina van BonMarie.


koffie thee bonbon chocolade servies cadeauwinkel Nuenen

Sinds 1 augustus 2023 vindt u in het Hartje van Nuenen speciaalzaak BonMarie. Ontdek ons assortiment met koffie, thee, bonbons, servies en cadeaus. Ons adres is Parkhof 5 in Nuenen. Er is ruime parkeergelegenheid op 50 meter afstand.