BonMarie viert de Week van de Stenen Winkel

Week van de stenen winkel BonMarie Nuenen

Nuenen, 13 mei 2024 – Van 13 tot en met 18 mei 2024 neemt BonMarie met veel enthousiasme deel aan de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’. Dit initiatief zet lokale stenen winkels in het zonnetje en benadrukt hun waarde voor de consument. De week is bedoeld om de kracht en het belang van fysieke winkels te vieren, en BonMarie is er trots op om hieraan mee te doen.

BonMarie, een gezellige winkel in het centrum van Nuenen, gespecialiseerd in koffie, thee, bonbons en cadeaupakketjes, opende in augustus 2023 haar deuren. Dit is de eerste keer dat zij deelneemt aan de ‘Week van de Stenen Winkel’. Eigenaresse Marieke IJsendoorn ziet deze week als een uitgelezen kans om het belang van lokale winkels in Nuenen te onderstrepen. “Zonder de steun van onze klanten hebben lokale winkels geen bestaansrecht,” aldus Marieke.

Het artikel in Rond de Linde

In de week van 13 tot en met 18 mei vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook lokale ondernemer Marieke IJsendoorn van BonMarie doet mee.

Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. BonMarie werd afgelopen augustus geopend en dit is dan ook de eerste keer dat de winkel deelneemt aan dit initiatief. De reden dat BonMarie deelneemt aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is omdat ze wil benadrukken wat het belang van de lokale winkels in Nuenen is en dat deze alleen bestaansrecht hebben door de steun van consumenten. BonMarie zal aan het einde van deze week een cadeaubon van €25,- verloten onder haar klanten die deze week een aankoop doen.

Kom langs bij BonMarie, steun lokaal en vier samen met ons de Week van de Stenen Winkel! Meer informatie over dit landelijke initiatief is te vinden op weekvandestenenwinkel.com.


koffie thee bonbon chocolade servies cadeauwinkel Nuenen

Sinds 1 augustus 2023 vindt u in het Hartje van Nuenen speciaalzaak BonMarie. Ontdek ons assortiment met koffie, thee, bonbons, servies en cadeaus. Ons adres is Parkhof 5 in Nuenen. Er is ruime parkeergelegenheid op 50 meter afstand.